Fotografi af mennesker

Uffe Hagen Fotografi er mit free-lance fotofirma. Jeg er en fotograf med mange års erfaring og har været gennem en lang fotografisk udvikling, fra sort/hvide fotos fremkaldt i eget mørkekammer og til det mest moderne digitale udstyr.

Idag er mørkekammeret skiftet ud med en computer, det analoge kamera med professionelle digitale spejlreflekskameraer, og glødelamperne med moderne transportabelt studioudstyr.

Mit speciale er portrætfoto. Portrætter af gravide, baby’er, børn, unge, voksne. Enkeltvis eller i grupper. Gerne i hjemmet eller ‘on location’ hvor det er muligt og naturligt.

De store begivenheder i livet foreviger jeg også. Ved bryllupet skal der fotograferes før, i og ved kirken, brudeparret, bruden, buketten, gæsterne og så videre. Alt aftales og planlægges på forhånd så vi er sikre på succes. Derudover har jeg stor erfaring i at fotografere nyfødte, barnedåben, konfirmanden, studenten, forlovelsen eller andre store begivenheder.  Kontakt mig gerne for en uforpligtende snak om mulighederne.

Uffe Hagen Fotografi – Rønvangen 308, 8382 Hinnerup – 29 87 79 97 – foto@uffehagen.dk – CVR: 35101926